Polski

Odkryj nasze nowe produkty będące prawdziwymi hitami!

Wprowadziliśmy do oferty dwa produkty pod marką LEO MEAT, które w szybkim czasie zdobywają wiernych klientów na całym świecie. To prawdziwy przebój w restauracjach, barach szybkiej obsługi i sieciach detalicznych. Kotlet Katsu oraz orientalna odmiana „chcicken nuggets” Karaage przygotowane są z najwyższej jakości mięsa drobiowego, otoczone chrupiącą panierką i gotowe w kilka minut do podania po podgrzaniu. Zachęcamy do kontaktu w celu otrzymania próbek i pełnej oferty.

UDO Z KURCZAKA KARAAGE - LEO MEAT

(30-65g/szt.)

Karaage (kurczak smażony w stylu japońskim) to jeden z najbardziej efektownych sposobów przyrządzenia drobiu. To małe kawałki mięsa z uda kurczaka, marynowane, a następnie smażone w przepysznej panierce. Ten rodzaj przygotowania sprawia, że LEO MEAT Karaage jest idealnie chrupiący na zewnątrz i równocześnie soczysty w środku. To bardzo popularny przysmak nie tylko w Japońskich restauracjach. To świetna przekąska, uwielbiana przez miliony klientów.

  • Gramatura 30-65g/sztuka
  • Idealne jako przystawka lub baza dania
  • Chrupkie na zewnątrz, soczyste w środku
  • Bardzo popularna przekąska

FILET Z KURCZAKA KATSU - LEO MEAT

(+-125g/szt.)

To nasza kolejna propozycja w stylu japońskim, która jest prawdziwym hitem kuchni azjatyckiej. Bazą katsu jest soczysta pierś kurczaka otoczona chrupiącą i smaczną panierką. Klienci z pewnością docenią przepyszny smak potrawy, a szefowie kuchni będą chwalić łatwość i szybkość przygotowania efektownego dania.

  • Gramatura: +-125g/sztuka
  • Przygotowany z soczystej piersi
  • Złocista panierka z tartej bułki
  • Szybkie przygotowanie kompletnego dania

File
Broszurka PDF PL